Димитър Пенев сменя ген. Мутафчийски, оглавява Щаба, народът имал нужда от конкретика

Димитър Пенев

*Забележка: Материала е дело на „Nenovinite“ , сайт известен със своите не отговарящи на истината материали, създадени за забавление и надсмиване дори на най-тежките ситуации. Техният слоган е следния: „Всички публикации в този сайт са плод на Вашата фантазия, Интернет не съществува“

БЪЛГАРСКА ВОЕННОМЕДИЦИНСКА АРМИЯ – Треньор №1 на България по футбол ще замени проф. Мутафчийски начело на Националния оперативен щаб, считано от първия извънреден брифинг по нощите днес-утре.

Рокадата е предприета, за да се осигури на населението по-стегната, конкретна и вдъхновяваща информация, след като се чу дюдюкане и нарастващо недоволство от споделяните тревожни новини, спекулации и заплахи.

„Аз ще казвам нещата такива, каквито са – петдесет на петдесет, а не шеесе на четирсе. Не ме интересуват корани, вируси, дезинфектанти, разредители. Имаме тежка задача, която трябва да посрещнем леко и с настроение. Да се защитаваме, но да хвърляме и по очичка напред в атака“ – коментира пред Не!Новините Пенев.

Легендарният футболист и треньор обяви, че запазва „Мутафджич“ в състава, както и тоя с мустаците, но ще разчита в екипа си на още двама, едни трима и тези с пагоните, „защото сме армейци, въпреки че сега не е важно кой син, кой червен и кой е гербаджия“.

„Няма кого да излъжем с тия маски. Кръчмите трябва да работят, иначе къде ще се събира Щабът? Хайде да не си задаваме въпроси, аз на теб задавам ли ти въпроси? Какво ме снимаш с тая камера, аз съм сниман много пъти вече, какво ново ще видиш?“ – зареден с конкретика бе Пенев.

Той сподели, че заразените и излекуваните няма да ги брои, защото знае, че са 4-4-3 и ако някой не е съгласен със схемата, ще седне на скамейката и ще дойде полицай да го глоби, че седи на нея.

„И ако тия от БАН много знаят с тия модели, ми дайте да ги видим по бикини ли са, по бански ли са. Писнало ми е да слушам Иво Димов.“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ