Калина Андролова по гневна от всякога: Радев е пълен кретен, жална ни майка, ако влезе в изпълнителната власт!

7086e514aee0f22283d8ea426016e995_L

Политическата коментаторка Калина Андролова изригна във Фейсбука си с пореден пост срещу президента Румен Радев, който тази сутрин отново провокира добрите обществени нрави с язвително изявление срещу правителството и намеци за предстоящи бунтове.

Припомняме, че Апндролова бе част от левия кръг „Аспекто“, приближен до президента Радев.

Ето какво написа Калина Андролова:

„Някогашните юмруци на протеста днес държат смартфони и изливат недоволството си в социалните мрежи. Това не може да промени обществото“, обръща се Радев към народа.

Още не съм срещала политик в света, който да ПРИЗОВАВА КЪМ БУНТОВЕ, докато е във властта. Щото и президентското власт също е власт. Това не е популизъм, това е извън допустимото политическо говорене. Може да си добър политик, може да си лош политик, може да си скучен, корумпиран или пък глупав политик, но не може да си луд политик!

Този човек е опасен за нацията. И това не е шега. Ако този се появи в изпълнителната власт, жална ни майка какво ще се случи. Пълен кретенизъм.“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ