Спипаха Папи Ханс с Азис (Снимки)

Папи Ханс

Личният живот на Папи Ханс е доста любопитен от известно време насам. Наскоро ви показахме коя е актуалната приятелка на певеца и поет след раздялата му с тийнсензацията Дара, но ето, че той бе спипан и с наша хитова гей звезда.

Изпълнителят е от хората, които избягват да говорят, каквото и да било за личните си отношения и като цяло се старае много да държи в сянка интимните си партньори, само че този път нямаше как и в двата случая.

Поп певецът изненадващо се появи на вечеря в компанията на една от най-хитовите поп фолк звезди у нас, известен с гей наклонностите си. Става въпрос за Азис, с когото бяха засечени в столично заведение веднага след падането на карантинните мерки, пише „Хотнюз“.

Двамата похапвали сладко пица в заведението на Лео Бианки и се забавлявали много на компанията си през цялото време, а срещата им продължила до късните часове, когато в заведението вече почти нямало и хора.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ