Корнелия Нинова със скъсани дънки, кара скейтборд (Снимка)

Корнелия Нинова

Рейтингът на соцлидерката Корнелия Нинова се срина главоломно. Червената водачка, която претендира за втори мандат падна под санитарния минумим, показа последно проучване на „Алфа рисърч“. Оказва се, двата месеца на извънредно положение и тотално неадекватното поведение на Нинова и трупата й, са довели до двоен спад в доверието към нея. Малко по-висок рейтинг е имал бившият председател на партията Михаил Миков преди да бъде сменен на поста, каквато съдба очаква и Нинова, въпреки нейните напъни.

Неадекватното поведение на Нинова води до голям спад и в процентите на партията, които би взела, ако изборите бяха днес. Декември месец БСП бяха с 21.5 процента доверие, като днес са паднали на 12.2 процента. Социолозите прогнозират, че ако не се преодолее този негавитен развой, БСП рискува да се превърне в донор на гласове за други политически сили и да бъде занулена.

Това провокира и журналистката Калина Андролова, която е един от най-отявлените критици на Нинова да напише шеговит, но много верен коментар по темата, видя ПИК.

„Ето какво би казала Корнела, ако трябваше да бъде честна: „Другари, рейтингът ми е катастрофален, но ще остана на поста си, за да ви довърша окончателно! Касата вече я опосках напълно, на червено сме както никога досега, но искам още да затънем заедно. Моля ви, гласувайте за мен…“ 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ