Гръм в рая, Венета Райкова „преби“ Глория

Венета Райкова

Задава се нов мощен скандал в светските среди. В основата му стои тв водещата и писател Венета Райкова, която се нахвърли с остри думи срещу фолкпевицата Глория и призна, че е писала за нея в книгата си.

Новината, че Глория е върнала годежния си пръстен и е оставила възлюбения си Йордан Джермански бързо привлече вниманието на медиите. Това провокира Райкова да определи Глория като меркантилна, застаряваща поп фолк певица, която все не може да мине под венчилото.

„Случайност? Фолкпевица днес върнала годежен пръстен и пак няма да се жени. И точно за такава фолкпевица пише в „Милионерката“ – меркантилна, на възраст 40+, все чакаща годежен пръстен от връзките си с много богати мъже и все оставаща сама… Случайна прилика от книгата с действителността“, пише Райкова.

И допълва: „Книгата ми излезе на 6 февруари и има случайна прилика с живота на две фолкпевици. Ще я нарека пророческа книга, а аз съм един пророк или просто познавам живота на измислените герои в художествената измислица“.

Едната фолкпевица е Глория, но всички се чудят коя друга визира Райкова в своята книга. А междувременно фенове на Примата на фолка набедиха Райкова, че си отмъщава на любимката им, която упорито отказваше да ѝ гостува в „Папараци“ и да разкаже за тайната си връзка с бизнесмена.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ