Зарязаха Мая Манолова

Мая Манолова

Поредно тежко разочарование преживя претърпялата загуба на последните избори за кмет на София Мая Манолова.

Друга организация от инициативния комитет на Мая Манолова я заряза след скандал. След като куп популярни личности и няколко НПО-та оттеглиха подкрепата си към нея още през есента по време на кметската й кампания, когато стана ясно, че финансирането й е напълно непрозрачно и е оплетена в зависимости, сега тя е изоставена и от „Път на младите“.

Дълбок срам налегна дори тези привърженици на Манолова, които яростно подкрепяха кандидатурата й за кмет на София. Скандалите между тях са ескалирали до степен, в която са заличили всички следи в интернет от общото си минало през есента на миналата година. В момента най-непримирими към бившата политичка и сегашна лидерка на гражданската структура „Изправи се,бг“ са членовете на коалицията „Път на младите“ и любомката на Манолова от техните редици Ани Вилфан, която бе и част от комитета, издигнал бившата омбудсманка срещу Йорданка Фандъкова.

Това се установява като разглеждаш статусите на хора и структури, които застанаха зад кандидатурата на Манолова за софийски градоначалник.

„ПИК“ 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ