Обезобразиха Захари Бахаров

Захари Бахаров

Един от любимите актьори на България Захари Бахаров направи любопитна публикация в социалната мрежа Инстаграм.

Той пусна снимка, на която лицето му изглежда обезобразено. Бързаме да Ви успокоим, че става въпрос за роля в хитов сериал, който той рекламира с публикацията.

Сериалът се казва „Le bureau des legendes“ („Отдел фалшива самоличност“) , а три сезона са били излъчени по БНТ, сега колегите го повтарят по БНТ 2.

Вижте тази публикация в Instagram.

По БНТ изтече и 3ти сезон на "Le bureau des legendes" ("Отдел фалшива самоличност"), и май никой не разбра. Сега го повтарят по БНТ2. А сериалът е хубав и си заслужава. Правен е от Eric Rochant за Canal+. Чуден шпионски трилър, леко встрани от мейнстрийма. В главната роля е Mathieu Kassovitz, който пък е правил много добри филми и като актьор, и като режисьор. La Haine примерно. А в 5ти сезон, два от епизодите са заснети от самия Жак Одиар, с който имах честта да снимам…за около 4 минути. Основната ми роля е в трети сезон. Ако ви попадне го гледайте.

Публикация, споделена от Zachary Baharov/Zahari Baharov (@zbaharov) на

Ето целият текст на Захари към снимките:

„По БНТ изтече и 3ти сезон на „Le bureau des legendes“ („Отдел фалшива самоличност“), и май никой не разбра. Сега го повтарят по БНТ2. А сериалът е хубав и си заслужава. Правен е от Eric Rochant за Canal+. Чуден шпионски трилър, леко встрани от мейнстрийма. В главната роля е Mathieu Kassovitz, който пък е правил много добри филми и като актьор, и като режисьор. La Haine примерно.
А в 5ти сезон, два от епизодите са заснети от самия Жак Одиар, с който имах честта да снимам…за около 4 минути. Основната ми роля е в трети сезон. Ако ви попадне го гледайте.“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ