Доц. Мангъров изпратил заплашителни и гнусни есемеси към ген. Мутафчийски

Генерал-майор Венцислав Мутафчийски

Заплашителни и гнусни есемеси е получавал в продължение на два месеца главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев. Това признание направи самият той по Би Ти Ви.

Освен към него, подобни текстови съобщения са били пращани и на шефа на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса ген. Мутафчийски.

„Аз ги пазя, когато дойде времето, ще ги покажа“, увери доц. Ангел Кунчев.

Той се възмути, че те са пращани от негови колеги, които пък се оплаквали, че не получавали същото време за публична изява, както хората от Щаба.

Все пак, дали тези съобщения са пращани именно от доц. Атанас Мангъров, Ангел Кунчев не пожела да разкрие с имена, но начина, по който каза шокиращата новина, остават съмненията, че именно той е авторът им.

Признанието си той направи, след като групичката около доц. Атанас Мангъров и Антония Първанова, не без помощта и на гологлавия чалгар Слави Трифонов, който в последните месеци стана и лекар-вирусолог, отправи покана за публичен диспут между тях и хората от Щаба, които спасиха България от смъртоносния китайски вирус.

„Не, няма да им направя удоволствие в търсенето на публична изява“, отсече доц. Кунчев на въпроса на удобния водещ Антон Хекимян дали ще се отзове на поканата им.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ