След Бойко е ред на Румен, СРС срещу президента

Румен Радев

Държавата е дълбоко дискредитирана. Така Радев коментира „записа“ на Бойко Борисов, тиражиран напоследък.

Въпросният запис към момента е с недоказана автентичност. Самият Борисов го отрича напълно, а специалистите са с различни мнения, които се бият едно друго.

Радев обаче явно не е на същото мнение и използва темата, за да удари за пореден път основния си враг в политиката. Днес, по време на учения на НСО, той говори по темата.

„Демонстративното нежелание на г-н Борисов да се провери автентичността на аудиозаписа е най-малкото странно. Защото тук не става въпрос просто за г-н Борисов, тук става въпрос за министър-председателя на България. Става въпрос за държавата ни, която е дълбоко дискредитирана. 

Този запис е груба, брутална атака срещу българския парламент, срещу нашето европейско развитие. Той демонстрира арогантност, демонстрира авторитаризъм и порочен стил на управление…“

След тези думи, колегите от „ПИК“ припомнят, че срещу Радев също има СРС.

Прокуратурата тиражира разговорите му с командващия ВВС генерал Стойков, от които си личи, че двамата са се сговаряли да осуетят проверката на КОНПИ за назначенията на Десислава Радева.

В СРС-то на Радев звучат следните фрази:

„Аз съм дал указания – каквото можем да не пращаме, няма да го пращаме, но все нещо трябва да отговоря…“

„Ще гледаме да го изчистим“

„Знам ги. Това са абсолютни простотии. Знам ги отдавна“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ