Лили Иванова: Тази обида, никога няма да Ви простя!

Лили Иванова

Лили Иванова е непреклонна, когато става дума за талант и то непреходен, какъвто бе този на големия български актьор Георги Парцалев.

Примата на родната популярна музика е един от големите фенове на великия комик, който на 16 юни тази година щеше да навърши 95 години.

„95 години от рождението на един от най-големите артисти на нашето време – Георги Парцалев! Невероятен талант, истински бохем и аристократ по душа, той ни завеща огромното си наследство от роли в театъра и киното!

Може би истински го описва мечтаната от него, но така и неизиграна роля – тази на Дон Кихот! ПОКЛОН! ПОКЛОН! ПОКЛОН!“, написа естрадната легенда и публикува снимка на актьора до статуя на героя на Сервантес.

Преди време певицата сподели в тв интервю, че за нея най-великият български артист, с когото е работила и пътувала, е именно Георги Парцалев. „За мен той е най-великият в тази държава“, каза Лили. И добави с явно недоумение:

„По-голям фаворит от Георги Парцалев не съм имала в живота си… Той можеше да играе всичко – можеше да играе принц, граф, просяк, селянин. Всяка роля играеше перфектно. Той е истинският Дон Кихот! Несбъдната негова мечта и непростим пропуск на българските режисьори. Такава непрозорливост! Такъв пропуск! Поклон и аплодисменти за Големият, Уникален Георги Парцалев!“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ