Бивш министър посочи най-големия проблем на Бойко, ще го съсипят отвътре

Бойко Борисов, Парламент

Около премиера Бойко Борисов има хора, които са недоволни от него. Това каза в интервю за предаването „Това е България“ на Радио „Фокус“ проф. Николай Радулов, бивш заместник-министър на вътрешните работи, сега университетски преподавател, който коментира аудиозаписите и снимките от спалнята на министър-председателя. Според проф. Николай Радулов нито от разговорите, нито от снимките може да се говори за злонамерени и некомпетентни действия от служителите на НСО.

„Ако се вгледаме внимателно във всичко това, което ни се демонстрира, тук не става дума за сигурността или несигурността на министър-председателя. Това че си държи пищова до главата, е по-скоро демонстрация на манталитет, на сила, която притежава или не притежава, но това, че ходи въоръжен, изглежда го прави по-спокоен за себе си. Нито от разговорите, които ни се демонстрираха, нито от снимките можем да съдим за некачествено, злонамерено и некомпетентно извършване на работа от служителите на НСО.

Тези изводи, които можем да си извадим специално от снимките, говорят за това, че снимките са направени от близък до Борисов човек. Хората, които са поканени лично от премиера – на гости, на съвещание или за някаква близост, говори ни за това, че става дума за лице, което е имало правото, било е поканено, било е допуснато съвсем официално в кръга на близките на Борисов. Това лице не е Цветан Цветанов, независимо от подхвърлянията в социалните мрежи. Няма логика Цветанов да се промъква и да снима голия заспал премиер или чекмедженцата с пари и златни кюлчета“ допълни експертът.

По думите на проф. Николай Радулов ситуацията е имала за цел да дискредитира премиера. Според експерта това не е компромат, а илюстрация на това, което хората си мислят за премиера и за неговите близки.

Проф. Николай Радулов прогнозира, че изборите ще бъдат редовни.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ