Шаш! Чалга иконата Коцето се оказа потомък на един от най-добрите ни писатели! Вижте на кого!

konstantin

Фолкпевецът Константин е потомък на Елин Пелин. Писателят е вуйчо на неговата прабаба. Изпълнителят е от стар софийски род и когато го попитат от къде е, той отговаря: „От Шейново“. Именно в тази болница са родени майка му и баба му, пише „ШОУ“.

„Аз за съжаление не съм много запознат с творчеството на моя прапрадядо Елин Пелин, но нали го наричат „певеца на селото“, признава си Коцето. Съвсем наскоро Константин се е сдобил с нова S-класа, която е топът на мерцедеса. С нея обаче често му се налага да превозва тор! „Нека да се смеят, че съм селянин. Но аз съм такъв, макар че съм роден на ул. „Мърфи”, пряка на „Оборище”, на пъпа на София“, смее се той.

Тор пренася за къщата, в която се нанесе преди година. „От много години ми е мечта да имам къща с дворче и децата ми да тичат там, да се търкалят по тревата, да си играят. В момента още я доправям къщата“, жалва се той. Имотът е доста голям и в нея Коцето си е направил собствен фитнес и сауна. На покрива пък има басейн, както и телескоп да гледа звездите.

Очевидци издават, че луксозният имот на Константин надхвърля милион и е най-скъпарски от всички в околността. Откакто се пренесе да живее там, Коцето гледа все по-рядко да излиза навън. Има си всичко необходимо на две крачки и гледа да прекарва повече време със семейството си.

Сега през август му е натоварен графикът откъм участия и прекарва по-голяма част от времето на родното Черноморие. Едно след друго има участия в Слънчев бряг, Созопол, Приморско и т.н. Обещал си е обаче, че от есента ще намали работата и ще се радва на лукса, за който се е борил над 20 години.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ