Депутати искат отговори от МВР министъра за мистериозната смърт на мениджъра на А1!

Полиция

Двама народни представители от БСП настояват министърът на вътрешните работи Младен Маринов да проучи случая с починалия вследствие на жесток побой мениджър на А1 Илия Кусев, съобщава „Епицентър“.

Славчо Велков и Николай Цонков са внесли в деловодството на Народното събрание въпрос до МВР – шефа по повод мистериозния случай. Избраниците искат да разберат какви действия по изясняване на случая са предприели служителите на столичното първо РУП.

Тежкият криминален инцидент стана в нощта на 6 срещу 7 октомври в Борисовата градина. Илия Кусев бе открит в безпомощно състояние до подлеза на булевард „Цариградско шосе“. Той бе транспортиран във Военна болница, но лекарите не успяха да спасят живота му.

Родителите, близките и приятелите на Кусев бяха шокирани от версията на МВР, че той е получил многобройните травми в резултат на…падане в шахта в Борисовата градина. Полицейската версия е категорично опровергана от лекарската експертиза, в която е констатирана, че починалият е с множество травми по цялото тяло, а черепът му е бил счупен.

Родителите на починалия са ангажирали и лекари от чужбина, които ще трябва да установят причината за смъртта му.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ