Волен Сидеров разсея голяма спекулация: Истината е потресаваща

волен сидеров 2

Лидерът на Атака Волен Сидеров бе потърсен за коментар по повод упорито пълзящите из публичното пространство информации, че той ще поведе листата на Обединени патриоти за Европейския парламент, което щяло да породи голям раздор сред националистите.

„Това категорично не отговаря на истината. Разговори за листи в „Обединени патриоти“ не са водени. Това са слухове, които са предизвикани от вътрешнокоалиционни партньори. Явно Ангел Джамбазки се притеснява и го е страх, че няма да е евродепутат и няма да спести близо половин милион лева от заплата само за една година“, заяви Волен Сидеров.

Припомняме, че на миналия евровот Джамбазки бе излъчен не от квотата на „Обединени патриоти“, а бе издигнат от партията на Николай Бареков „България без цензура“. След като получи топло място в Брюксел обаче Джамбазки обърна гръб на Бареков и дори публично го разкритикува.

„Отношенията в коалицията „Обединени патриоти“ са коректни. Между нас няма никакви скандали, както се опитват да раздухат някои хора“, подчерта пред колегите от БЛИЦ Сидеров.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ