Изверг отвлякъл и бил три деца, едното полудяло

60bc6aaf4e6a06673c900e0dc166e41c_big

След ареста на Тихомир Нинарски-Тихия от Козлодуй, който е обвинен за тартор на банда за търговия с оръжие и лихварство, започнаха да излизат наяве и други негови зверства. Оказва се, че той е вършил още ужасяващи неща години наред в атомната столица. През далечната 1999-а Тихия отвлякъл и пребил три деца, едното от които полудяло от преживения кошмар, съобщи BulNews.

За случката разказа майката на едно от потърпевшите момчета – С.К. от Козлодуй. След ареста на Тихия жената събрала смелост да огласи ужасяващото му деяние, травмирало жестоко сина ѝ.
Около обяд на 1 април 1999 година тогава 17-годишният Иван се разхождал в града с двама свои приятели – на 15 и 16 години.

Изненадващо тримата били пресрещнати от Тихомир Нинарски, който ги обвинил, че са откраднали моторче от гаража му и са го скрили в имота на родителите на едното момче. Децата веднага отрекли обвиненията, но Тихия поискал да се качат в колата му и да отидат до гаража, в който според него било скрито возилото.

Наивните момчета толкова искали да докажат, че са невинни, че без да се замислят тръгнали с Нинарски и негов авер. Вместо да отидат до гаража обаче двамата мъже ги завели в местност извън града. Уплашени децата не смеели да се обадят, а когато колата спряла Тихия и съучастникът му започнали да ги измъкват от автомобила и да ги налагат с все сила.

Публикувано във факти.бг:
Пръв под ударите на биячите се озовал най-малкият от тримата, който се опитал да избяга. Нинарски извадил пистолет и стрелял, за да го спре. След това последвал истинският ужас, като момчетата били брутално пребити от двамата мъже. Стигнало се до момента, че младежите признали нещо, което не са извършили, само и само всичко да приключи.

След побоя Нинарски и съучастникът му вързали младежите със сезал за железен стълб в полето и се върнали в града. Там разбрали, че хлапетата не са извършили кражбата, върнали се, развързали ги и ги оставили в полето пребити.

Децата били дезориентирани, тръгнали да се прибират, но падали и губели съзнание. За щастие, случаен човек ги намерил и откарал в болница. Към 20 часа от здравното заведение се обадили на родителите на момчетата и им разказали за случилото се.

Кошмарът се оказва с трайни последици за семейството на най-голямото от момчетата. Въпреки, че Иван оцелял след жестокия побой, животът му действително приключил тогава. След зверството на Тихия момчето лежало с тежки травми в болницата около седмица. След като лекарите изписали младежа, той започва да губи разсъдъка си – често сменя настроенията си, буйства и в крайна сметка отключва шизофрения.

Семейството му прави всичко възможно, за да стабилизира състоянието му, но без успех. Днес агресията на сина им стига до краен предел, като няколко пъти е вкарван в Карлуково и други заведения за психична помощ.

„От тогава всяка вечер сме в ада. Синът ми не е добре и постоянно се влошава. Лекарствата не помагат при изблиците му на агресия. У нас всичко е потрошено, съседите от блока също вече не издържат. Леченията в психиатриите не дават никакъв резултат. Беше художник, много усмихнато и общително момче и си изгуби ума заради Нинарски“, проплака отчаяната майка.

Родителите на Иван са изпаднали в отчаяние не само заради изблиците на сина си, но и заради съдебната система, която е оставила на свобода престъпника, съсипал не само живота на сина им, но и на всички около него. След бруталното нападение прокуратурата започнала разследване, което се проточило цели 5 години. След още толкова време съдебни дела и ходене по мъките през 2009 г. Нинарски бил осъден на 3 години затвор условно. Той трябвало да плати по 20 000 лева обезщетение на две от децата, защото родителите на третото се отказали от заплетената съдебна сага. Родителите на Иван обаче не са видели и лев от него, защото той няма законни доходи.

„Кара скъпи коли, живее в лукс, но няма легални доходи и никой не може да го принуди да плаща за стореното. Така сме в ада цял живот, защото той реално не си получи заслуженото“, споделя отчаяната жена.

По думите ѝ Нинарски се занимава с оръжия още от времето на ужасяващата случка, но никой нищо не правел, за да го спре. Тя се надява поне сега справедливостта да възтържествува и човекът, съсипал живота на нея и семейството й, най-накрая да си получи заслуженото.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ