Само в 7DniBulgaria.bg

Хвана лопатата: Кристалина Георгиева рине сняг във Вашингтон (Снимка)

251561

Настоящата шефка на Световната банка Кристалина Георгиева показа, че не се плаши от тежкия физически труд, като грабна лопата и сама изчисти натрупалия пред дома ѝ във Вашингтон сняг, пише „Ретро“.

„Както винаги на работа в понеделник“, написа бившият ни еврокомисар под фотото. Очевидно Кристалина няма домашна прислужница, иконом или градинар, които да свършат трудоемката задача, и явно често ѝ се налага да чисти затрупания със сняг двор, защото предвидливо се е екипирала с топли дрехи, които да я пазят от ледения зимен вятър.

Макар да пести от домашни помощници, Кристалина все пак поддържа изключително висок стандарт на живот, като това си личи по мащабите на имението, което обитава, както и по най-новата ѝ придобивка – лъскава червена „Тесла“. Супермодерният автомобил се оценява на 250 хиляди лева, а подобни притежават някои от най-известните личности в цял свят, като руския президент Владимир Путин и звездата от „Отчаяни съпруги“ Ева Лонгория.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ