Само в 7DniBulgaria.bg

Скръбна вест: Роден рапър издъхна мистериозно

Свещ

Легендарният бургаски рапър Кирил Атанасов, един от първите изпълнители на бургаската продуцентска компания „Gangsta Gangsta PRODUCTION“, придобила изключителна популярност в началото на миналия век, е починал снощи. Това съобщават негови близки, цитирани от Флагман.бг.

Кирил е едва на 31 години. Той бе голяма звезда в Бургас преди 15-ина година по време на втората българска хип-хоп вълна. Той започна кариерата си в лейбъла с парчето: „К`во Става“. Изпълнението на тогавашния тийнейджър бе невероятен хит, а той една от най-големите знаменитости сред връстниците си в Бургас.

След това прави невероятен пробив с парчето „Лятото е Супер“, с което залива черноморските клубове. Има редица участия на живо на концертите на G.G.P., както и е канен на партита на култовата тогава група РАП НАЦИЯ с легендата Мишо Шамара и други.

Постепенно рапът отстъпи от позициите си и Кирил прекрати музикалната си кариера.

През 2012 година той опита да се завърне, но нямаше същият успех. Определян е за изключително талантлив текстописец. През последните години той завърши „Публична администрация“ в Бургаския свободен университет, работи в частния сектор.

Причините за мистериозната му и внезапна смърт все още не са ясни.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ