Само в 7DniBulgaria.bg

Тази секси полицайка пази главния секретар на МВР (Снимки)

c525435e642c2f09a74724fa9988bb2b_big

Красива полицайка на мотор пази главният секретар на МВР гл. комисар Ивайло Иванов в Пловдив.

Атрактивната дама в униформа пристигна пред Областната дирекция на полицията като част от моторизираната група, която с вой на сирени придружаваше джипа на шефа на родната полиция по време на посещението му в града на тепетата.

Едва след като групата на две колела паркира мотоциклетите на звено „Сигма“ встрани от сградата и мотористите свалиха шлемовете, се видя, че сред яките момчета има и една жена. Късо подстригана, с прическа на кичури и много усмихната.

Старши полицай Ана Кръстева е от дамите, които могат да всеят респект у всеки мъж. От дете тя е любител на високите скорости и моторите. Казва, че работата, която върши, е нейната сбъдната мечта и се гордее с нея. Това, че работи в предимно мъжка компания, изобщо не я притеснява. Пък и по нищо не отстъпва на представителите на противоположния пол.

Ани няма как да остане незабелязана. Крехката жена в униформа и с мъжка професия притежава силен дух и борбеното излъчване, които трябва да има всяка дама, желаеща да получава нужното уважение, твърдят нейните колеги.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ