Разбра се кой е тежко раненият млад актьор при зловещ инцидент на коктейл в Благоевград (Снимка)

4

33-годишният актьор от Благоевградския театър Теодор Куков е падналият от втория етаж на сградата след премиерата на спектакъла „Портретът на Дориан Грей“, в който участва и Калин Врачански, съобщава „Телеграф“.

Инцидентът е станал към 1,30 ч. през нощта срещу вторник по време на коктейла, на който театралите се почерпили за успешния старт на новото представление.

В приповдигнато настроение Куков залитнал от стълбищната площадка на втория етаж, преметнал се през парапета и паднал от около 4 метра височина. Веднага е закаран в благоевградската болница, която е наблизо, където са установили черепно-мозъчна травма и мозъчен хематом.

В 5 часа през нощта пострадалият е транспортиран с реанимобил в софийската „Света Анна“. Той е контактен, но има реална опасност за живота му.

„В болницата съм, не съм в състоние да говоря… Много близък човек ми е Теодор“, сподели по телефона пред изданието пиарката на театъра Симона Любомирова.

Тя уточни, че Калин Врачански и другите гостуващи актьори вече си били тръгнали и не са станали свидетели на нелепия инцидент.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ