Само в 7DniBulgaria.bg

Цветан Цветанов: БСП спекулира, че правителството дава пари само на общини на ГЕРБ!

Цветан Цветанов

„Чиста спекулация е твърдението на БСП, че правителството дава пари само на общини на ГЕРБ. Първо – общините не са „наши“ и „ваши“ и второ – нима в населените места, където управлява ГЕРБ, не живеят членове и симпатизанти на БСП и не се възползват от подобрената среда за живот“, това написа на страницата си във „Фейсбук“ председателят на парламентарната група на ГЕРБ  Цветан Цветанов.

Ето какво написа в социалната мрежа Цветанов:

Чиста спекулация е твърдението на БСП, че правителството дава пари само на общини на ГЕРБ. Първо – общините не са „наши“ и „ваши“ и второ – нима в населените места, където управлява ГЕРБ, не живеят членове и симпатизанти на БСП и не се възползват от подобрената среда за живот. Това заявих днес пред жители на Харманли, които посетиха Народното събрание по покана на депутата от ГЕРБ-Хасково Георги Станков.

Поздравих кмета Мария Киркова и нейния екип, тъй като благодарение на тяхната работа Харманли получи доста държавни средства, които модернизираха града. 

С гостите от Хармални обсъдихме и темата с промените в Закона за вероизповеданията. Заявих категорично, че направихме промените, водени единствено от желанието да пресечем въшното финансиране на вероизповеданията у нас и така да гарантираме националната сигурност. Подчертах, че манипулациите на БСП ясно подсказват, че този казус ще залегне сериозно в тяхната предизборна платформа без да имат скрупули, че се заиграват със страховете на хората. Подобен случай наблюдавахме през 2016 г, когато темата с бежанците бе водеща в кампанията на БСП и жителите на Харманли много добре помнят всичко това.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ