Кубрат Пулев и Джени Суши се награбили още на първото си интервю! (ВИДЕО)

Кубрат джени

Цял свят вече е виждал прословутата целувка на Кубрат Пулев по устните на репортерката Джени Суши след победата му на боксовия ринг над Богдан Дину в Калифорния. Именно заради нея българинът е с отнет лиценз за щата до изслушването му на 14 май пред Атлетическата комисия.

Видеоклипът от интервюто вече има близо 2 милиона гледания в най-голямата платформа за видео споделяне, а в социалните мрежи се среща всеки ден, публикуван в различни източници. Само че малцина (малко над 130 000) са виждали първото интервю на Дженифър Равало, станала известна като Кралицата на голото суши, с българския боксьор. Суши моли Кобрата да отговори на няколко бързи нейни въпроса след официалния кантар преди мача с Богдан Дину. Пулев учтиво приема и дори сам държи телефона, с който е сниман видеоклипът.

Българинът заявява, че се чувства много силен и ще стане световен шампион. Репортерката не пропуска да направи комплимент: “Изглеждаш много силен!”. Кубрат отвръща с усмивка и приятелска прегръдка. Така завършва и първата им среща.Втората е след победата приключи с прословутата целувката, заради която Равало нае известната адвокатка Глория Олред и отправи искане лицензът на боксьорът да бъде отнет.

От щаба на Пулев пък отговориха с официално протестно писмо към Атлетическата комисия на Калифорния и клип, в който се вижда как журналистката се забавлява и танцува предизвикателно по време на българското парти след мача.

Всъщност Дженифър Равало работи за изданието “Вегас Спортс Дейли”. След бърза справка в сайта се вижда, че тя не е публикувала материал от 2 седмици, а мачът между Кубрат Пулев и Богдан Дину не е отразен. Българският боксьор трябва да се яви на изслушване на 14 май пред Атлетическата комисия. От решението зависи дали Кобрата ще запази лиценза си за територията на САЩ.

За видеото ТУК!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ