Майката на циганина обиждал българи изригна: Мразя ви, елате да ни намерите

articles__2c6c42f8bdfeeca25d6330c90cd69269

Синът ѝ нямало да се извини, бил тормозен от българите

Майката на рома, който отправи заплахи и обиждаше българите, го защити. Тя пусна също толкова скандално видео, колкото ѝ на сина си. Във видеото на майката, качено в YouTube, първоначално тя обяснява за действията на своето дете, но след това сменя рязко тона и започва да обижда българите, използва нецензурни думи и заплашва на развален български език.

„Тъпи българи! И аз ги мразя, не живеем в България. Елате да ни намерете“, заявява жената. Тя обвинява за ситуацията изцяло българското общество и казва, че синът ѝ получава паник атаки и се страхува.

„Искам да ви кажа, че Гилберт се разболя от тези българи. Той получи паник атака, да го бият, да го псуват. Всеки път, когато той пусне лайв, лайв ли се казва не знам, все го обиждат, без той да псува. Аз не мога да разбера тези българи какво искат от сина ми. Нормално е вече да му писне, да се изнерви, да се ядоса. Не стига, че в България го биеха, псуваха всеки път, като го видят по улицата. Той се плашеше, не излизаше в тая шибана България. Вкараха дете ми в стрес, стана лудо заради тях, да върви на психолог всяка седмица, е нормално е да напсува“, защитава го майката.

„Аз подкрепям сина си. Няма да се извиня… Псуваме, мразим българите. Мразим ви. Като сме се родили черни маймуни, ние не сме хора, ние сме сапуни“, заявява тя и отправя заплахи.

„За нас няма социал, няма помощ, ние заслужаваме да умираме, а българите да живеят, да ядат само свинско и да си правят гроздова ракия“, казва ромката. Видеото завършва с нецензурен жест, псувни и заплахи.

Преди дни бе разпространено и скандалното видео на сина. Момчето се представя в социалните мрежи като Гибо Стефанов, видя tribune.bg. Информацията сочи, че е от Горна Оряховица, живее в германския град Лудвигсхафен.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ