Корнелия Нинова гневна след КСНС: Борисов арогантно ме пратити към Румъния!

Корнелия-Нинова-1-1280x1030

„Премиерът Бойко Борисов и управляващите отхвърлиха всички предложения, направени от президента Румен Радев и от мен“, това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова след КСНС.

„Не се прие да има поправки или нов закон. Управляващите мислят, че той работи и трябва да му се направи анализ“, допълни тя.

„По повод предложението ми да се назначат двама европейски прокурори Борисов арогантно ме препрати към Румъния да попитам какви са резултатите от борбата с корупцията там“, каза Нинова.

„За промяна в правомощията на прокуратурата ще бъдат затормозени съдиите, които и без друго имат много работа, и затова отхвърлиха и това предложение. Декларацията на президента Радев бе подкрепен само от мен, другите го отхвърлиха“, заяви още лидерът на БСП след КСНС.

„Бях свидетел на бранене на статуквото със зъби и нокти“, допълни тя.

„Много хора се занимават с изборите в БСП. Имаме цял щаб. Не знам кой се разследва, попитайте КПКОНПИ“, каза Нинова по повод последната информация, свързана с разследване на Комисията.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ