Тежка катастрофа: Мегз се натресе с джипа си в друг автомобил! (СНИМКА)

Мегз

Дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз, катастрофира в родния й град Раковски, предаде ПИК, позовавайки се на очевидци на сблъсъка.

Инцидентът е станал около 14,20 ч, твърдят очевидци. „Това е нейният ML със старозагорска регистрация. Самата тя се скрила отзад в  колата и започнала да говори по телефона“, посочват очевидците. Също твърдят, че тя е отнела предимство и с това предизвикала катастрофата.

Освен че участва в риалити формати, откъдето стана известна на широката аудитория, Каканашева се прочу и покрай съдебна сага.

Дизайнерката бе обвинена в застрахователна измама. През октомври 2018 г. Каканашева обявила, че джипът ѝ, който е взет на лизинг, е откраднат. След изчезването на колата, Мегз спряла да плаща вноските.

Криминалисти обаче открили части от джипа в имот на близки на приятеля на Мегз – Румен Рончев. Станало ясно, че дизайнерката е излъгала за кражбата.

„Измамен съм от нея. Това е нейна схема, направена преди 3-4 месеца“, каза Рончев. Той бе сочен за съучастник на Мегз и остана за постоянно в ареста.

Ето и снимка от инцидента в Раковски:


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ