Двойката Гъмов и Линдарева направиха нещо шокиращо, близките им притеснени!

Гъмов линдарева

Както стана ясно от края на 2018 година актьорът Станимир Гъмов и моделката Зорница Линдарева са двойка. По всичко личи, че намеренията им един към друг са сериозни, особено след последните решения, които двамата са взели.

От месец насам Зори и Гъмов решили да започнат да водят здравословен живот. Първо се разбрали, че ще хапват само полезни неща, но освен това ще се наложи да спрат употребата на любимият и на двама им – негово величество алкохола.

Това е нетипично и за Линдарева, и за Станимир, тъй като с участията им във „ВИП Брадър“ показаха колко много обичат да надигат чашите и да си пийват. По принцип дори Зорница може да носи на пиене повече от Гъмов. Затова близките им са много зачудени от решенията им и се притесняват да не би да са откачили.

Напомняме ви, че около Нова година, след постановка на актьора, на която моделката е присъствала, двамата са били забелязани да си тръгват заедно, а после – да се целуват страстно и да се опипват по улиците.

Двамата стават близки след края на „Биг Брадър Ол Старс“ в края на 2018, в който Гъмов участва за пореден път. Макар Линдарева да не е част от съквартирантите му, тя се появява на афтър партито след финала на шоуто. Именно там двамата се сближават, като Зори се е очаровала най-вече от чувството му за хумор.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ