Всички се присмиваха на Наталия, но тя ги изненада

12

Често момичетата търпят много тормоз и подигравки заради външния им вид. Именно в такава неприятна ситуация е била с 20-годишната днес Наталия Кастелар Калвани.

Докато е била ученичка тя е търпяла куп неприятни подмятания и коментари заради това, което има на лицето ѝ. Но именно този „дефект“ я превърнал в истинска звезда, позната на целия свят. Не само това – към днешна дата тя е сравнявана с една от най-известните жени в историята – Фрида Кало.

Като малка Наталия търпяла куп подигравки заради дебелите ѝ и тъмни вежди. Въпреки всичко тя не се подложила на козметична корекция и решила да запази „рунтавите” си вежди. Именно тази ѝ неподправена красота приковава погледите на модните фотографи и тя бързо набира популярност като модел, търсена от куп дизайнери и модни къщи.

„Сега не ме интересува дали дебелите вежди ще останат модерни или не, обичам веждите си. Те ме отличиха от останалите момичета и са моята запазена марка. Иска ми се да го бях осъзнала по-рано.“, признава Наталия.

Вижте тази публикация в Instagram.

I hope everyone is having a great day!! 🤠

Публикация, споделена от Natalia Castellar Calvani 🇵🇷 (@nataliacastellarcalvani) на

Вижте тази публикация в Instagram.

Always breaking my neck for the gram but it’s ok

Публикация, споделена от Natalia Castellar Calvani 🇵🇷 (@nataliacastellarcalvani) на


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ