Би Ти Ви не знаели какви ги е намислил Трифонов! Вижте официалния отговор на медията

Слави Трифонов

Обръщението на Слави Трифонов към зрителите му от снощи, в което той обяви края на „Шоуто на Слави“, е изненадало управата на Би Ти Ви. Ръководството на медията не било запознато с намерението на шоумена да съобщи, че на 31 юли ще бъде последното издание на предаването му.

„Водим разговори със „Седем осми“ и, както обикновено, поканихме Слави да продължим сътрудничеството си след настоящия сезон, но не сме стигнали до резултат. Все още нямаме официален отговор от „Седем осми“. Ще се изясним в следващите няколко дни в специална среща“, посочиха от bTV Media Group във връзка с изказването на Трифонов.

Като основен мотив за оттеглянето си от екрана, водещият посочи, че той и екипът му не се чувстват част от медийната среда у нас.

„Погледнете всичко около вас, как е организирано и как работи, и ми кажете – вие чувствате ли се на място? Така се чувстваме и ние. Като хора, работещи в телевизия, ние правихме през тези години нещата така, както ги усещаме. Бихме желали медийната среда да е друга“, заяви Трифонов снощи.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ