Коли пометоха три жени в Бургас

Линейка

Три жени са блъснати от леки автомобили в града, едната е с опасност за живота. Това съобщиха от ОДМВР – Бургас. 87-годишна пешеходка е блъсната от лек автомобил в ж.к. „Зорница“.

Инцидентът е станал на 15 май т.г. около 09.13 часа в района пред бл. 47 в ж.к. „Зорница“. При движение на заден ход лекият автомобил „Пежо 307“, управляван от 30-годишна жена, блъска 87-годишната пешеходка, която с контузия на главата, без опасност за живота. Тя е настанена за наблюдение в УМБАЛ – Бургас.

Около 13.03 часа на улица „Транспортна“ в района на кръстовището до магазин „Лидл“ е блъсната друга пешеходка. Водачът на лек автомобил „Опел Зафира“ – 68-годишен мъж от Ахелой, при извършване на ляв завой от магазина в посока на ул. „Транспортна“, не пропуска и блъска преминаващата по пешеходната пътека 30-годишна жена. Пострадалата е с контузия на главата (комоцио), но без опасност за живота. Тя е прегледана и освободена за домашно лечение.

Около 16.32 часа на улица „А. Г. Коджакафалията“ в жк. „Меден Рудник“ срещу бл. 52 става трети подобен инцидент. Водачът на лек автомобил „Опел Вектра“ – 26-годишен мъж, при извършване на ляв завой от изхода на бензиностанция „Шел“, не пропуска пресичащата 52-годишна пешеходка и я блъска. Тя е с фрактура на крака, счупена ключица и открита рана в лицевата част на главата. Приета е с опасност за живота в УМБАЛ – Бургас.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ