Александър Сиди, ВМРО: Кончита Вурст е смисълът на това да сме в политиката, за да може такива неща да не се появяват по телевизията

Александър Сиди

„Кончита Вурст е смисълът на това да сме в политиката, за да може такива неща да не се появяват по телевизията. Аз нямам нищо против хората с различна ориентация, но да рекламираш това като европейска ценност, вече е абсурдно.“, това заяви в ефира на Телевизия Европа, кандидатът за европейски депутат от листата на ВМРО Александър Сиди.

„Трябва да спрем с тази безкрайнатолерантност. Такъв тип клипове демотивират хората да гласуват. В нашите ширини, този клип вреди, а не помага. Надявам се на 26.05, когато вкараме 3-ма евродепутати, да можем да се борим с този краен либерализъм“, добави Сиди.

Сиди коментира и какъв европейски парламент можем да очакваме .

„Цялата онази либерална група ще загуби много. Когато българинът отиде да гласува, той ще гласува по политическите си убеждения в България, а не европейските. БСП които не идват на работа в парламента, правят кампания за национален парламент. Казват как са против всички конвенции, но в същото време при тях е Станишев, чието политическо семейството, поскрепят тези конвенции.“, изрази мнението си Александър Сиди.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ