Благородно: Сърцати пловдивчани спасиха двумесечно котенце от сигурна смърт (Снимки)

100

През изминалият уикенд в град Пловдив се е разиграла драматична случка, която за щастие е завършила с щастлив край. Става въпрос за малко котенце, което е било завързано в найлонова торба и хвърлено безмилостно в река Марица, точно на моста на „Герджика“. За това ни съобщи наш редовен читател.

Той е сигнализирал на телефон 112, а от там реакцията е била бърза и адекватна. Само за около 15-20 минути е пристигнал екип на пожарната, който над 3 часа се е борил с богатата растителност в реката и полевите условия. Допълнително усложнение е било, че котенцето, което се е освободило от торбата е бягало от огнеборците, изпитвайки панически страх. Въпреки всичко след повече от 180 минути борба се е стигнало до щастливата развръзка. Искаме да уточним, че всички взели участие в спасяването на котенцето са го направили от добро сърце и показвайки огромно задоволство от свършената работа.

На мястото е пристигнал и екип на ветеринарна клиника „Провет“. След щастливата развръзка, те са направили обстоен преглед на животинката и към този момент, тя е настанена при тях и очаква новите си собственици.

Прилагаме кадри от случката, а към тях добавяме и последен ред. БРАВО на всички, които са помогнали и едно огромно ПОРИЦАНИЕ, за този „човек“, на който сърцето му е позволило да постъпи по този мерзав начин с тази малка душичка.

Нека бъдем по-добри, не е трудно!


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ