ВМРО с парещ коментар след евровота и успеха на Ангел Джамбазки

Ангел Джамбазки

ВМРО дава пресконференция в централата на партията си след края на изборния ден. Припомняме, че всички социологически агенции дават резултат на партията на Красимир Каракачанов, който им е достатъчен за минимум един евродепутат. Някои агенции прогнозират, че освен Ангел Джамбазки, ВМРО ще вкара още един евродепутат.

Лидерът на ВМРО благодари на Джамбазки за отличната работа по време на кампанията. Тази кампания беше изключително трудна, защото немалка част от формациите се опитаха да концентрират целия огън върху нас. Но аз благодаря на българите, които не се поддаха на провокациите. Тези 8% българи, които прецениха, че трябва да има представители, които не се усмихват мазно на евробюрократите, а хора, които да работят за българските интереси. Защото вероятно този европарламент ще се промени и ще има други проблеми и въпроси – за миграцията, за двойните стандарти, за двуличието към бившия източен блок, подчерта Каракачанов.

Най-големият парадокс е, че 70 на сто от избирателите на ВМРО са гласували преференциално, посочи Каракачанов и благодари отново за подкрепата към Ангел Джамбазки.

Самият Джамбазки също благодари на хората, които са дали доверието си на ВМРО. Ще задаваме важните теми в дневния ред, коментира той и допълни, че още сега трябва да се започне работа.

Каним всички български представители, които са избрани, да направим истински български разговор за това какво ще правим. Не можем повече да си позволим туристи и хора, които си изпускат самолета, скъпоплатени екскурзианти, които разпространяват клишета, коментира той.

Няма никакви ценности други освен хлаба, сигурността идоходите на българите. Няма да допуснем квоти с нелегални мигранти, България да бъде буферна зона, България да е страна, която да напускат млади и обучени хора – още веднъж благодарности към всички български патриоти, каза Джамбазки.

При нас няма злорадство, не демонстрираме резултат, на хората, които са гласували за Обединени патриоти, казваме, че те ще бъдат представени от нас. Каня ги да кажат какво очакват от всеки един от нас, допълни той.

Запитани как си обясняват резултата Каракачанов подчерта, че политическата им формация има много ясна визия за бъдещето на българската държава. Резултатът ни дойде с много труд от наша страна, допълни той. Фактът, че от 751 евродепутати Джамбазки е на 6-о място показва, че има едно българче, което без да го тупат еврокомисарите по рамото, си върши работата и му се чува гласът, отсече лидерът на ВМРО.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ