Мъжът на Мая Манолова нападна червените клакьори и уличи Нинова за разгрома на БСП

мая манолова

След като червените функционери Георги Гергов и Атанас Мерджанов коментираха още снощи причините за грандиозния провал на левицата на евровота и Ангел Найденов изрази мнението си във Фейсбук.

„Гледам с нарастващ интерес опитите на хора от кръга на тайните съветници и явните клакьори да обясняват загубата на БСП с причини извън К. Нинова и сбърканата кампания. Хора, които носят отговорност за завоя на партията в грешната посока със сбъркана реторика! Сбъркана кампания с грешни послания и водена по погрешен начин!“, коментира Найденов, който е сред хората, изпаднали от парламента заради решението на БСП хора с три мандата да не се излъчват пак за депутати.

Очевидно Найденов визира вчерашното изявление на председателя на предизборния щаб Георги Свиленски, който на въпрос за загубата на вота се увъртоли в нелепи обяснения за ниската избирателна активност.

Ангел Найденов е сред много сериозните анализатори по национална сигурност на левицата, бивш военен министър и бивш председател на комисията по отбрана в Народното събрание. Корнелия Нинова и кръгът й обаче не се посвениха да го пожертват и да го изпратят в небитието.

Снощи пък Георги Гергов бе категоричен, че Нинова трябва да понесе отговорността за изборната загуба и да подаде оставка. Същото смята и Атанас Мерджанов, който е от вътрешната опозиция на червената лидерка.

На брифинг днес, вместо да подаде оставка, Нинова поиска вот на доверие и обяви, че предизвика нови избори за председател на БСП.

Източник: „ПИК“


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ