Предстоят големи промени в политическия ни елит

Бойко Борисов, Корнелия Нинова

Скоро ще има много големи промени в политическия ни елит. Това каза пред „Фокус“ проф. Михаил Константинов. По думите му промените ще се състоят в разместване на пластовете, отстраняване на негодни и компрометирани фигури.

„Една голяма политическа партия преживява трус в ръководството си. Един коалиционен партньор в сегашното управление също преживява трус. Тези неща имат непосредствен и дълготраен ефект. Българският народ е мъдър – когато политиците почнаха да правят глупости и да омръзват на хората, те просто ги пренебрегнаха. В България много неща се развиват нормално и в правилна посока при безобразно ниски доходи. Българите вече не искат да живеят два, че и повече пъти по-бедни от своите европейски „колеги“. Политиците, които не стават, започват да тежат на своите политически партии и на хората, и трябва да си намерят друга работа“, обясни анализаторът. Проф. Михаил Константинов допълни, че професията депутат не е до живот.

„Не напразно хората са предвидили за такива длъжности два мандата“, каза още той.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ