Бенатова: Лешояди, рано е за обяд!

миролюба бенатова

Наскоро освободеният от „Нова телевизия“ разследващ журналист Миролюба Бенатова намекна, че ще разкрие повече детайли „от кухнята“ покрай случващите се сътресения в медията. В личния си профил в социалната мрежа Facebook тя написа: „Скоро ще си говорим повече“. Бенатова е разочарована от тези, които „имитират, че се интересуват от свободата на словото“ и от факта, че „не достига душа“ за истински бунт.

Благодаря за подкрепата. Повече скришна – от колегите. И явна от публиката.
На лешоядите да кажа:
– Рано е за обяд.
Скоро ще си говорим повече!
На тези, които имитират, че се интересуват от свободата на словото, а всъщност гадно чоплят рани и се правят на недоразбрали, нямам какво да кажа. От тях очаквах да не обиждат интелекта си с “въпроси”, но явно толкова могат. Да “рисуват” тайно образи и да подкрепят лъжата с бунт наужким. Всъщност нямат дефицит на акъл. Не достига душа.
До скоро!

Припомняме, че до прекратените договори на Бенатова и Шикерова се стигна след като в началото на месеца стана известно, че новото ръководство на медията е поставило пред избор Бенатова, Шикерова и Марин Николов (който е в отпуск). В края на май тримата са били извикани на разговор, на който са им предложили смяна на трудовите взаимоотношения.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ