Г-н Въшкарник, не ставате за президент! Взимайте си зелените чорапи и в Димитровград!

румен радев 2

Г-н Фуражка, с погнуса ви слушах днес, как си правите кризисен пиар, след като вашата партия-кърмилка – ДПС, ви поиска оставката.

Разбирам ви, тъжна история. Все едно майка ви да ви каже, че за нищо не ставате. Та така и с партията, дето ви доведе на власт.

Голямо унижение. Да излезе Карадайъто с разваления български и да съобщи, че сте обикновен некадърник.

Нещо друго обаче да беше измислил (без)мозъчният ви тръст в зелени чорапи. Не и да посягате на полицията. На тези мъже, дето на втори септември издържаха такива неща, че не е за разправяне. Всъщност някой на срещата го каза – мирно протестиращите им завирали колове в чаталите, други ги хващали за топките…

Ще ги хващат! Защото полицаите имат топки! Вие г-н Зелен чорап нямате. Вие сте летец и винаги карате самолета накъдето духа вятъра. Вчера към Щатите, днес към Москва, утре към Дубай…

Полицаите си били превишили правомощията!?

Г-н Мешка, застанете утре на площада да ви замерят с яйца, да ви бият със знамена по главата, да ви тикат кол в задника, да ви пръскат със спрейове, да ви атакуват с боклукчийски кофи, да ви плюят, да ви псуват, да ви обстрелват с бомби, да ви застилат със слама, за да ви запалят да изгорите. За да се свети протеста!

Лудата стринка и оня чичка, дето размахваха клечки пред отрупаните със слама полицаи не успяха да ги подпалят. Ужасяващото е, че вие днес го направихте. Нещо повече, вие ги изпепелихте. Обвинихте само и единствено тях за всичко случило се на втори септември.

Грехота е, г-н Зелен потник!

От днес няма нормално мислещ българин, който да има уважение към вас! По нищо не се различавате от тези, с които воювате от другата страна на „Дондуков“. Дори сте по-зъл от тях. Вие г-н Партенка сте единственият зъл, излъчващ омраза президент в историята на България! И ще останете такъв.

Освен, ако окрилен от вас, довечера някой на протеста не вземе да застреля полицай!

Г-н Въшкарник, не ставате за президент. За летец – сигурно! Обирайте си зелените чорапи от „Дондуков“ и се прибирайте в Димитровград. Там може да си построите своя комунизъм!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ