Тошко хвърли бомба: ПП и ДБ са в паника! Ще започнат да защитават Иван Гешев напук на ГЕРБ

payimage-583945

“3 г. ДБ убеждаваха хората, че Иван Гешев е най- голямото зло в държавата. Бяха в управлението и какво махнаха-паежините от прозорците. Имаха министър на правосъдието. И какво направи той получи цветя от главния прокурор“, каза Тошко Йорданов в ефира на БНТ. Според него ПП и ДБ можело в един момент да започнат да защитават Гешев, защото ГЕРБ може да го махнат. А отстраняването на главния прокурор било изключително трудно и не е от компетенцията на премиера.

„На ПП и ДБ им беше отнета реториката да говорят срещу Гешев и бяха поставени в глупава ситуация. Това е единият вариант. Другият е наистина да става дума за атака срещу него“, прогнозира Йорданов.

Според него Мария Габриел отговаряла на профила на ПП. „ГЕРБ играят една странна игра. Ту говорят с дадена политическа сила, ту после пак се връщат към нея. Не знам дали ще има правителство. Ако има такова и ние видим смисъл, можем да помогнем с експертизи. Пари няма и бюджет няма. Ситуацията ще става все по-тежка“, уточни Тошко Йорданов.

„В ПП има добри експерти, но това не са Кирил Петков и Асен Василев. Василев с липсата си на умения докара държавата до това катастрофално финансово състояние“, каза Тошко Йорданов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ