Цеков определи Сабрутев като неграмотник: Засрами се вместо да се перчиш като тарикатче с бели чорапки

венко сабрутев

Някакъв депутат от „Промяната“, Венко Сабрутев се казвал, с типичната за тяхната „общност“ функционална неграмотност обявил с апломб, че горката Ирландия не била още влязла в Европейския съюз. А те са членове на ЕС отпреди въпросният депутат Венко да се е родил – от 1973 г.

Венкооо, Венко.

Слава на Бога, че ние, нашите поколения в политиката и правото, вкрахаме България и в ЕС, и в НАТО, защото ако случайно не бяхме успели и трябваше днес вашето политическо поколение да се справи с тези гигантски задачи, никога нямаше да бъдем приети.

Камък върху камък не сте сложили и не сте кадърни да сложите в държавата. Но за сметка на това пропиляхте години историческо време на България.

За грабежите и злоупотребите тепърва ще се говори. Затова трябва да сте малко по-смирени и да се срамувате от безполезното си кибичене в политиката. А не да се перчите по медиите като селски тарикатчета с бели чорапки. Тиня.

От Фейсбук профила на Борислав Цеков, юрист



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ