Бивш лидер на СДС за Божанков: Като става въпрос за политици, общинари, шибек с фирма, арест няма, така ли?!

явор-божанков

Е не е честно така…

Когато наскоро журналист на БЪРД извади пистолет, всички го направихме мармалад защото не може така да се вади оръжие без да ти е застрашен живота. Сега ще си отиде на съд, ще му вземат разрешителното за оръжие, пренощува в ареста и т.н.

Когато обаче на политико-мутреско сборище в Арбанаси, дете е простреляно с пистолет, няма арест, няма повдигнато обвинение, няма проблем, така ли?! Понеже става въпрос за политици и някакъв шибек с охранителна фирма, за служители на общината и някакви съмнителни собственици на заложни къщи, които са се оплели в едно, когато става въпрос за такива хора, няма проблем, а?!

Не е редно това. Лицемерно е, а лицемерите си имат партия и са политически представени чрез ППДБ, останалите не могат и не трябва да мълчат за подобно нещо.

Ще ви дам пример от казармата, все още има много мъже, които са били и ще хванат за какво говоря. Ако си наряд, нещо те уплаши и извадиш оръжието на пост, ще ти се скарат, може и наказание някакво да има, но ще е да изчистиш нещо и макс ден в ареста за “неправилно боравене с оръжието”.

Ако обаче си наряд и си оставиш автомата някъде за да отидеш до тоалетна, ако някой вземе този автомат, произведе изстрели рани друг, какво според вас ще се случи с това войниче след като се върне от тоалетната?? Точно така, моментален арест, военен съд и години в затвор.

Не може да разпъваме на кръст журналист, защото не ни харесва какво пише, а за мутри и политици в оргия, за по-сериозен грях, да мъчим.

П.С. Всички ли мутри в България ще работят с ППДБ на изборите?! Преди поне имаше разнообразие, играеха с всички, сега монопол ли са постигнали тези “почтени” момчета и момичета от хубавите университети?! Егати държавата.

От Фейсбук профила на Борис Марков, бивш лидер на СДС



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ