Осакатиха Катето Евро, актрисата остана без (Снимка)

51251556_2038441042938537_6847711443731611648_n

Катето Евро без съмнение е една от любимите актриси на цяла България. Във всяко едно начинание актрисата от „Оркестър без име“ влага цялото си сърце и душа и се раздава без спирка. Няма българин, който да не познае чаровната и красива усмивка на Катето Евро.

Само преди дни тя смени профилната си снимка в профила си във Фейсбук. От кадъра обаче се видя нещо странно, отбелязаха феновете ѝ.

Последователите на актрисата, която от известно време отново е на ТВ екрана като водеща на кулинарно предаване, веднага забелязаха, че фотографите, които са обработвали снимката ѝ, са прекалили доста с Фотошоп.

„Ужасно е. Тя е толкова красива за възрастта си. Бръчките ѝ са чаровни, а те са я изпънали до неузнаваемост. Скандално е направо. Да не говорим, че толкова са барнали и деколтето ѝ, че чак са я оставили без една гърда. Срамота“, така коментират доста от последователите на актрисата новата ѝ снимка.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ