Трагедия, най-тежкото споходи момиченцето, блъснато от микробус в Росен

Линейка

В отделение „Реанимация“ на УМБАЛ – Бургас около 18.20 ч. вчера е починало тригодишното момиченце, което пострада в катастрофа на 26 юни в созополското село Росен.

Припомняме, че инцидентът стана на кръстовището на улиците „Андон Стоянов“ и „Хан Аспарух“. При   извършване на ляв завой в задната част на микробус „Фолксваген Транспортер“, с бургаска   регистрация, управляван от 31-годишен мъж се е блъснало бягащо и внезапно пресякло пътното платно тригодишно  момиченце  от Росен, предава burgas24.bg.

От инцидента детето е получило черепно-мозъчна травма и с опасност за живота е настанено за лечение в отделение „Реанимация“ към УМБАЛ –   Бургас, където е откарано от водача на микробуса, който е съсед на детето.

Водачът е работел към строителна фирма и малко преди инцидента е откарал служителите по домовете им. Пътният инцидент е допуснат при прибирането му към собствената къща, съседна на къщата на пострадалото момиченце.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ