Румен Радев със заплаха: Направете го вие, за да не го правя аз

Румен Радев

Президентът Румен Радев е готов да предостави на обществото цялата кореспонденция с бизнесмена Пламен Бобоков, в случай че

Специализираната прокуратурата не го направи. Това заяви в сутрешния блок на bTV  Димитър Стоянов, главен секретар на държавния глава.

„В момента хората виждат само някакви отделни фрагменти от чат между президента Радев и Пламен Бобоков. Когато бъде пуснат целия чат, тогава вече ще имаме реална представа за какво става въпрос“, заяви в сутрешния блок на bTV Стоянов.

Стоянов допълни, че Пламен Бобоков е бил част от бизнес делегация на президента назад във времето, когато са били на посещение в Армения.

„Целта на прокуратурата с този чат е да бъде манипулирано общественото мнение и да се изкара, че президентството е тресавището в тази държава“, защити институцията главният секретар на президента.

 

„Отхвърлям спекулациите, че в чатовете Пламен Узунов е съдействал за издаване на българско гражданство на либийски гражданин. Колко силен трябва да е Пламен Узунов, за да задейства цялата машина? Това е несериозно“, коментира още Стоянов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ