Камен Алипиев: Едно от битите момчета е мой колега и приятел, не вярвам да е провокирал насилие

Протест

Разбрах, че второто момче в „Пирогов“ е моят колега и приятел Димитър Педев, страхотен млад човек, който си тръгна от БНТ обиден от отношението на преките си началници. Това написа журналистът Камен Алипиев по темата с полицейското насилие над протестиращите срещу правителството.

„Смея да твърдя, че това е най-кадърният млад режисьор с когото съм работил и точно благодарение на него директните предавания на баскетболни мачове, както и предаването ни „Арена баскет“ се изкачиха на ново ниво! Митака се отказа от кариерата си в телевизията-майка, защото е горд и честолюбив, и жертва кариерата си, за да стане монтажист. Не знам какво е станало онази вечер, тръгнах си по-рано от протеста, но не вярвам той да е упражнил или провокирал насилие! В понеделник (вече днес) ще се гледа мярката му за неотклонение и се надявам да го видя жив, здрав и без белезници отново сред нас!“, написа още Алипиев.

Димитър Педев е на легло в спешния институт „Пирогов“ след тежко комоцио и окован в белезници. Очакваме да разберем каква ще е неговата мярка.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ