Емил Кошлуков е пратеник на Доган и Пеевски

Емил Кошлуков

“Нашите усилия ще мултиплицират гражданските протести, защото ще допринесем за промени, които БНТ заслужава. И тя ще отразява честно и правдиво събитията. Не може една обществена телевизия да не споменава имената на Пеевски, Домусчиев и Гешев. Тя не е обществена телевизия, не е никаква телевизия.“ Това заяви в предаването “Честно казано с Люба Кулезич“, излъчващо се по ТВ Евроком, журналистът Бойко Станкушев в коментар за управлението на Кошлуков в БНТ.

Той бе заедно в студиото на Люба Кулезич с анализатора Илиян Василев и издателя на сайта Frognews – Огнян Стефанов.

“Оставете на страна, че с нашите пари се прави телевизия, която обслужва малка група хора. Обществената телевизия винаги е балансирала енергията на обществото, за да дава истината. Кошлуков е пратеник на г-н Доган и Пеевски. Не е минал целия път на професионално издигане като другите директори. Кошлуков е минал през партии, групи, Атака“, заяви Илиян Василев от своя страна.

Станкушев и Василев се съмняват, че Кошлуков има диплома за висше образование, получена в САЩ.

“От телевизията бяха изгонени личности. При Бойко Василев сега е такава убийствена скука, но в петък сигурно пак ще е революционен. Пак ще има обръщане на палачинката. Гледам противопоставяне на Антоний Гълъбов и Андрей Райчев. Последният е част от системата, крепител. Бутат нарочно такива говорители, които олицетворяват протести, а няма някой от организаторите на протеста, те са изолирани“, заяви още Илиян Василев.

Днес от 18:00 пред БНТ ще има протест, на който искането е оставката на генералния директор на телевизията – Емил Кошлуков.

Целия разговор на Люба Кулезич с тримата ѝ гости можете да изгледате след 1:33:55 във видеото:



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ