Министър на Бойко с изключително идиотско обяснени за евровите снимките от спалнята му

7 Dni Bulgaria18.07.2020
деница сачева

Неизбежно е да чуем гласа на хората, които имат справедливи искания. Неизбежно е да чуем гласа на младите. Но също така е неизбежно да дадем много ясен отпор на всички, които зоват към размирици, слагат черни качулки и бесила. Това заяви социалната министърка Деница Сачева в студиото на „Панорама“ по БНТ.

Според нея желанията на протестиращите са много и различни, въпреки че те се визуализират с думата „оставка“.

В случая не се пази правителството, а се пази работещият кабинет, защото това е големият проблем при един служебен кабинет. България трябва да има работещ парламент в периода на криза, здравни и икономически заплахи, в който влизаме. Нас служебният кабинет не ни плаши – плаши ни да влезем в окото на кризата без парламент, каза Сачева.

Тя определи снимките от спалнята на премиера като медийни инсинуации. „Какво доказват снимките от спалнята на премиера? Това са медийни инсинуации“.

След вота на недоверие във вторник всички варианти са възможни, но трябва да се вземе най-доброто за страната и за хората решение.

За тримата министри – Младен Маринов, Владислав Горанов и Емил Караниколов, чиито оставки бяха поискани от премиера Борисов, Сачева коментира, че те са много добри специалисти, а оставките им са били поискани, за да се изчистят съмненията, че ГЕРБ е зависима от ДПС.

„Когато си в политиката, трябва да даваш „данък обществено мнение“ и понякога трябва да даваш и такива знаци, които не се усещат като справедливи, но обществото ги очаква“, допълни Сачева.

 

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ