ГЕРБ продължава да се тресе: Гошо Тарабата се усъмни в психичното здраве на Жоро Дантелата

7 Dni Bulgaria24.07.2020
георги харизанов

„Аз съм редови член в партия ГЕРБ и не разбирам какво точно Георги Марков има предвид.“ Така Георги Харизанов коментира изказванията на съпартиеца си, който по-рано днес заклейми партньора на тенис на Бойко Борисов.

„Нямам мнение по този въпрос, аз не се познавам лично с Георги Марков, но мога да го посъветвам – във вестник „Трета възраст“ има доста добри статии за психичното здраве“, допълни Харизанов.

По думите му е крайно време в ГЕРБ да се влеят млади хора, а не политици на доста напреднала възраст.

„Смятам, че наистина трябва да дойдат млади хора в партията. Г-н Борисов отдавна го обяви и го лансира, че ни трябват млади политици. И ако това е причината Георги Марков да е притеснен, проблемът не е мой. Защото партията има нужда от нови лица, модерни, дигитални хора, а не аналогови политици. Дори и протестът е полезен за самата партия като тласък към промяната“, коментира още Георги Харизанов.

Сблъсъкът на Гошовците (Единият е известен като Гошо Тарабата, а другият като Жоро Дантелата), със сигурност ще доведе до ново разцепление в управляващата партия.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ