Трагедия, прегазената край Бургас Юлия направила зловещо предсказание за смъртта си

Юлия Атанасова

Прегазената край Бургас Юлия Атанасова е направила зловещо предсказание за смъртта си.

Тя е публикувала снимка на профила си във Фейсбук от популярна игра в социалните мрежи.

На въпроса кога и от какво ще умрете според името си, Юлия е получила отговор, че това ще стане на 7 август 2067.

„Ейййй, мечтата ми ще се сбъдне! Да стана свидетел на зомби апокалипсис“, пише на 23 декември 2019 година Юлия, без да знае, че й остават едва няколко месеца живот, преди да загине нелепо.

На 26 юли 2020 година младата жена се качва на такси. По пътя към къмпинг Арапя, където е отседнала с приятели, тя казва, че иска да слезе.

И именно тогава става фаталния сблъсък. Юлия е пометена първо от един автомобил, шофьорът на когото бяга от местопрестъплението, след което и от втори. Този път водачът остава на място и сам подава сигнал в полицията за произшествието.

В социалните мрежи се появиха версии на приятели на Юлия, според които тя се принудила да слезе от таксито, след като видяла, че той я вози на „тарифа за чужденци“ и само за няколко километра е натрупала сметка от над 100 лева.

Пълна мистерия обвива самоличността на първия шофьор. Появиха се дори твърдения, че той е баровец или някое мамино синче на известни родители и затова самоличността му се прикрива.

И до момента полицията няма данни за него. След като прегледали запис от камерите, полицаите установили, че автомобилът е сив изкривен, капакът му бил изкривен. Станало ясно и, че колата се е движела с висока скорост, затова и камерите не успели да уловят и разчетат регистрационния номер на автомобила.

Междувременно близките ѝ са поискали информация за хода на разследването. Отговор засега няма.

Приятелите на Юлия продължават да скърбят след нелепата й кончина. От профила на младата жена във Фейсбук се вижда, че тя е била пълна с живот и винаги усмихната.

Кадри засичат нейни мигове от скок с парашут, безброй вечери с приятели, момент, в който свири на китара или пък е в обятията на втория си мъж.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ