Сринаха Христо Иванов: Няма как да отлепиш лицето си от Маджо!

7 Dni Bulgaria29.08.2020
христо иванов

Политоложката Татяна Боруджиева направи на нищо лидерът на невзрачната партия ДеБъ – Христо Иванов.

Вижте най-интересният й отговор в интервю за „24 часа“:

Чуха се мнения, че протестът със своите лозунги “Мутри – вън!” се самообявява за морален авангард на обществото. Как стои на този фон името Маджо, споменато в разговор между бившия царски депутат Димитър Ламбовски и лидера на “Да, България” Христо Иванов?

Зле стои. И както колежка социолог каза – една ситуация може да се отиграе, но винаги ще се помни. Виждам г-н Иванов колко обяснения даде, виждам и колко хора го подкрепят на неговата страница във фейсбук, но подобни образи във видео не се забравят, ще останат дълго в съзнанието на хората. Понеже гледах видеото много внимателно, за мен е логично и нормално, когато един човек идва при вас и ви казва: “Оня се обади…”, първата реакция да е: “Кой е този “оня”?”

Човек, който няма нищо общо със ситуацията, обикновено се опитва да я изясни, а не да замълчи. За мен големият проблем на г-н Иванов в това видео е, че вече трудно ще отлепи физиономията си от него.

И въобще тук не става въпрос за това дали е красив, или не и какво вижда в огледалото. Всеки от нас – както политиците, така и обикновените граждани, има своя история, някакъв живот в това общество, а не в някакво различно. А ако като граждани спазваме стриктно законите, не търсим оправдание примерно за превишената скорост, когато ни спре КАТ, не търсим връзки да си запишем децата в едно или друго училище, нито познати, за да се доберем до лекар, ако живеем така, както искаме, тогава няма да има за какво да водим този разговор.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ