Мая Манолова открадна Бареков! Обеща и нов комунизъм: здраве и интернет без пари

мая манолова 2

С широко анти-Борисов обединение и комунистически патос на основата на партньорска мрежа и с граждански листи отива на парламентарните избори кюстендилската немирница Мая Манолова.

Решението си Манолова обяви на своеобразен пърформанс на столичния площад „Славейков“. Сред събралите се бяха Димитър Делчев от ДБГ, Николай Цонев, Татяна Дончева, Настимир Ананиев, Минчо Спасов, бившият общински съветник Войслав Тодоров. Дойде и съпругът на Манолова Ангел Найденов.

Законжомерно и цялата тази комунистическа номенклатура предложи обещания за светло социалистическо бъдеще. Най-комично е откраднатото послание от Николай Бареков, който така и не раздаде както обеща на всеки ученик – таблет. Манолова щяла да го направи! Как – не е ясно.

Освен това ще направи минималната работна заплата 1000 лева, средната – 2 000 лева, безплатно здравеопазване и безплатен интернет!

А, че няма нищо безплатно при нея, се видя от обкръжението й. В него най-гласовит бе Димитър Делчев, политическа цветарка, която цица парите на баща си – говорителят на Петролния картел!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ