„Забранете Слави със закон: Толкова му е тъпо предаването, че сам не би го издържал“

Слави Трифонов, Мартина

Слави Трифонов явно е пред творчески фалит! Опитът му да направи телевизията си платена, се провали, заради само 1 008 подали заявка да си плащат исканите 78 стотинки.

Ама и кой да му ги дава, след като предаванията в медията на Длъгия стават все по-тъпи.

Вижте за какво алармира писателят Христо Стоянов:

Дали ако Слави Трифонов се опита да гледа предаването си би издържал докрая?… Лично аз се съмнявам. Днес се опитах да изгледам цяло предаване – не издържах. Плоските скечове, липсата на интелект в сценария на предаването… И абсурда – той критикува и се присмива на текст на песен за Банкя… Не, че текстът е гениален – напротив. Един обикновен, посредствен естраден текст. Но поне има логически връзки между отделните стихове, за разлика от текстовете в песните на самия Слави… Мама на подобни реакции казваше: „Присмял се хърбел на щърбел“… Всъщност, когато човек е толкова дълъг и му се наложи да падне от височината на главата си трагедията е неизбежна… А имаше талантливи хора при него – актьори, сценаристи, музиканти… Когато интелигентен човек попадне в тълпа той става част от нея. Ако Айнщайн попадне дори в тълпа от футболни запалянковци задължително до края ще започне да люпи семки псувайки… Но когато ярки индивидуалности се продадат на индивид с манталитета на тълпа задължително също се сливат с него… Господи, няма ли закон за забрана на пошлостта – тогава нещата в България ще се променят… Ами…



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ