Евродепутат: Въстаниците от паветата, защо не дойдете при истинския народ?

8

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов публикува снимка от срещи с граждани, на които присъства и депутатът Десислава Атанасова. Двамата разговаряха с хората за актуалните политически въпроси и интересите на гражданите.

Адемов не спести критика към протестиращите. Подобно на премиера Бойко Борисов, който вчера запита реторично кой друг дава реални решения на проблемите на хората, и евродепутатът днес призова протестиращите да отидат при народа.

„На „жълтите павета“ в София слушаме едни въстаници, които са се самопровъзгласили за говорители на хората : „народът това иска, народът това казва“. Но да дойдат с нас да идем сред народа, преди да говорят от негово име. За да видят, че Народ има не само на жълтите павета в центъра на София!“, коментира във фейсбук Асим Адемов.

Асим Адемов е един от активните евродепутати, който не пести критика към лидерите на протеста от самото начало. Многократно е отправял и критика към президента Румен Радев. При събирането на актива на ГЕРБ в двора на София Тех Парк през август именно Адемов разговаря с група протестиращи, дошли да искат оставката на Борисов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ